[bcsac:company_name] in [bcsac:company_location]

Over ons

Bosch Car Service Jensma is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s. Merkonafhankelijk dus. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Historie Bosch Car Service Jensma

 

Sinds 1971 is Bosch Car Service Jensma gevestigd in St. Annaparochie op stadhoudersweg 30A. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit.

 

Autobedrijf Jensma is al sinds 1971 actief in Noord-West Friesland daarvoor was de familie Jensma actief in Noord Groningen. Jensma heeft daar samen met zijn broer het boerenbedrijf van zijn vader over genomen. Tot 1971 heeft hij daar ook het melkveehouderschap uitgeoefend. Op een zekere dag had hij “het in de rug” en moest het toen even iets rustiger aan doen. Hij kwam toen al bladerend door de krant een advertentie tegen van een autobedrijf in Sexbierum wat ter overname stond aangeboden.

Jensma had in militaire dienst al wat ervaring met auto’s opgedaan en toen hij de advertentie in de krant had gezien leek dit hem een enorme uitdaging. Zo gezegd zo gedaan, de hele boel in Groningen werd ingepakt en verhuisd naar het verre Friesland. Jensma vestigde zich in Sexbierum met zijn vrouw en vijf kinderen. Hij nam daar het al bestaande Audi NSU dealerschap over. In 1974 kwam daar het VW dealerschap bij en door het grote succes in Sexbierum werd er in datzelfde jaar ook een tweede vestiging in het naburig gelegen Sint Annaparochie geopend. In deze vestiging heeft in 1988 een grondige verbouwing plaatsgevonden om de beide vestigingen te huisvesten. Het bedrijf is nu anno 2008 nog steeds actief op de zelfde locatie in Sint Annaparochie en behoort met zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding tot de besten in friesland.

Jensma Sr. is inmiddels met pensioen en heeft de leiding in 2006 overgedragen aan zijn zoon Marko.

 

Doordat wij aangesloten zijn bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service, kunnen wij altijd de nieuwste technieken, de meest geavanceerde apparatuur, kennis en kunde in werkzaamheden door ervaren monteurs garanderen. Tevens maken we gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, zodat fabrieksgarantie intact blijft.

De voordelen van Bosch Car Service Jensma op een rijtje

 

  • Ook campers en bedrijfswagen zijn welkom
  • Alle merken zijn welkom
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Passend vervangend vervoer
  • BOVAG Reparatiegarantie (tot 6 maanden na reparatie)
  • Onderhoud volgens fabrieksspecificaties

BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam

 

Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht.

Wij helpen u graag op stadhoudersweg 30A in St. Annaparochie. Heeft u verdere vragen? Neem contact met ons op.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen